Cand spui Termopane GEALAN te gandesti la calitate, te gandesti la termopane pentru o viata. Sistemul de termopane Gealan este singurul care certifica atat autenticitatea profilului pentru termopane, cat si calitatea de producator autorizat.
Ferestrele care poarta aceasta marca sunt apreciate de catre clienti si recomandate chiar si de arhitecti tocmai datorita caracteristicilor si avantajelor pe care le ofera. Specialistii companiei noastre va pot ajuta sa va decideti in privinta acelor modele capabile sa satisfaca necesitatile voastre, oricat de exigente ar fi ele pentru ca detin experienta si cunostintele necesare astfel incat sa solutioneze fiecare solicitare ce vine din partea voastra, clientii nostri.

Termopane Gealan

Termopane GEALAN, una din cele mai apreciate si recunoscute firme producatoare de usi si ferestre termopan (conform standardului international ISO 9000:2000) prin design-ul profilelor pvc, prin prelucrarea si ajustarea celui mai mic detaliu, ferestrele Gealan indeplinesc toate cerintele tehnice specifice fie ca este vorba de protectie termica, fonica sau impotriva spargatorilor.
Termopanele GEALAN reprezinta o optiune excelenta atunci cand intentionati sa achizitionati astfel de produse pentru locuinta voastra sau pentru orice alt tip de spatiu.

  • Termopane Gealan S3000 – 5 CAMERE DE AER IN SECTIUNE

  • Termopane Gealan S8000 – 6 CAMERE DE AER IN SECTIUNE

  • Termopane Gealan S8000 IQ+ – 6 CAMERE DE AER IN SECTIUNE